Rakovački Dunavac

Rekreativni veslački izlet kroz prelepi Rakovački Dunavac će vas ostaviti bez teksta. Čućete isključivo cvrkut ptica i zvuk vašeg zaveslaja upijajući prve zrake sunčeve svetlosti.

Naglasio bih da ne izlazimo na Dunav i da smo time digli bezbednost izleta na nivo da mozete decu od 5 godina voditi sa sobom.

Krecemo sa privatnog poseda Restorana Karas i zavrsavamo u vikend naselju Rakovac.

Nije potrebno prethodno iskustvo sa veslanjem niti fizicka kondicija te apsolutno moze svako prisustvovati.

Prevoz obezbedjen u oba smera.

Idealno za mlade, starije, čak i čitave porodice sa decom jer su sva naša plovila prilagođena za vaše potrebe, a to su stabilnot, bezbednost i komfor.

 

 

Detaljnije:

Vikendima se nalazimo u jutarnjim casovima na parkingu Jedrilicarskog kluba odakle organizovanim prevozom idemo do Beocina, gde sa privatnog poseda Restorana Karas, krecemo sa nasom avanturom.

Dok ispijamo kafu u hladu, imajuci prelep pogled  na plazu i ostrvo ljubavi ispred nas, imamo prakticnu edukaciju u trajanju od 30 minuta.


Mislimo na vašu bezbednost kao i komfor stoga svaki naš učesnik dobija na korišćenje dry bag, vodonepropusnu futrolu za telefon kao i specijalnu hermetički zatvorenu kutiju za ključeve od kola. Za slabije plivače smo obezbedili pojas za spasavanje. 

Zbog veoma male duzine izleta i neizlazenja na otvoreni Dunav mozemo dugo da se zadrzimo oko ostrva ljubavi i u samom Rakovackom dunavcu.

Organizovan frizbi na plazi pri ulasku u Rakovacki dunavac.

Gledajte na ovaj izlet kao jedno bajkovito spustanje nizvodno gde se vise suncate, igrate frizbi i kupate nego sto zapravo veslate!


Dužina veslanja - 9 km
Trajanje veslanja - 3 h

Trajanje izleta - 5 h
Težina - 2/10
Cena - 3000 rsdNa kraju uspešne ture svaki nas učesnik dobija poklon za uspomenu.


I na kraju zašto ovo radimo? Jer smo Narvali naravno... ;)